Søk

Søk

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Gårdsbesøk

Har du lyst til å komme på besøk til oss på Telespinn? Vi tilbyr omvising og servering for store og små grupper.

For grupper over 20 personer er det mulig å komme på besøk fra 18 mai til slutten av september. Grupper under 20 kan besøke oss hele året.

Vi har i dag to ulike tilbud som dere kan bestille.

Vi må ta noen forbehold i disse tider, ta gjerne kontakt med oss på mail for å forhøre deg ang tilbud og pris (post@telespinn.no).

Alternativ 1 - Lunsj, omvisning i spinneriet og foredrag.

I vårt første alternativ blir dere hilst velkommen av Bjørg. Hun er ildsjelen bak Telspinn og bor til daglig på gården Midt-Svartdal der Telespinn også ligger. Etter det blir det servert lunsj enten i spinnriet, geitefjoset eller inne hos Bjørg. Det kommer an på størrelsen på gruppen. Til lunsj får dere pai og rundstykker, alt laget og bakt av Bjørg. I tillegg får dere anledning til å smake på ulike lokale og norske geit- og kuoster, hjemmelaget syltetøy og Svartdalshonnig fra nabogården. Vi bruker så langt vi kan lokale råvarer med fokus på økologisk landbruk. Når dere har spist ferdig, er det tid for Bjørg og fortelle om oppstarten av Telespinn, og hvordan historie og kulturlanskap har vært viktige faktorer i denne prosess. Deretter blir det omvising i spinneriet av enten Bjørg eller en av våre dyktige ansatte. Dere får mulighet til å se hvordan garn blir til i vårt produksjonslokale og følge prosessen fra ull til ferdig garnbunt. Så er det tid for besøk i butikken hvor dere kan se og kjenne på garnet vårt. Dere får selvfølgelig også handle garn og produkter. Vi bistår gjerne med hjelp til valg av mønster og farger. Dagen avsluttes med kaffe og kake. 

Besøket tar ca 3 timer og koster 475 kr per person. Minimum 8 personer

Alternativ 2 - Omvisning med servering av kaffe og kake

Alternativ to er også veldig hyggelig. Bjørg hilser dere velkommen og forteller om oppstart og historie rundt spinneriet. Dere går så videre inn i spinneriet og får omvsining. Her får dere oppleve hvordan ull blir til garn og se de ulike maskinene våre. Etter omvisningen serveres det kaffe og kake, og besøket avsluttes i butikken for å se og kjenne på garnet vårt og handle garn og produkter. 

Besøket tar ca 1.5 timer og koster 225 kr per person. Minimum 8 personer til denne prisen. Minimum 6 personer for besøk en helg eller utenfor vanlige åpeningstider. 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen hit til Telespinn og Svartdal. Har dere spørsmål eller ønsker å bestille besøk hos oss, er det bare å ta kontakt. Vi nås enten på 35 70 94 00 eller via post@telespinn.no.

Vennlig hilsen Telespinnjentene.