Kanalkoften (Garnpakke M)

Fra: kr 995

Pris som konfigurert: kr 995

* Obligatoriske felt

Kanalkoften (Garnpakke M) er tilgjenglige i trinn på 1

Pris som konfigurert: kr 995

-
+

Detaljer

Strikk den vakre kanalkoften som kofte eller genser, mønsteret inneholder instruksjon til begge deler, og er i størrelse S-XXL. Med denne garnpakken får du garn til størrelse M for kofte eller genser, samt mønsteret i et pent trykket hefte med lekre bilder.

Idéen til kanalkofta ble utviklet av Telemarkskanalen regionalpark. Telemarkskanalen er vannveien fra Skien til Dalen, og ble bygget hovedsakelig for transport av varer og passasjerer, tømmerfløting og for å motvirke flom. I dag er kanalen et yndet reisemål.

Kanalkofta er designet av Liv Sandvik Jakobsen og Lene Holme Samsøe, forfattere av koftebøkene, og strikkes på pinne 3 og 3.5.

For å fortelle om naturen i fylket, hentet de inspirasjon fra fjell og daler. Den tydelige bladborden, som kjennes igjen fra flere Telemarkskofter, vises symbolsk kanalen som slynger seg vakkert i landskapet. Fargene er ikke tilfeldig: Det blå symboliserer selve kanalen og det grønne har fått sin farge etter den storslåtte naturen. Det er også anledning til å bestille spesialknapper med Telemarkskanalens emblem gjennom «Telemarkssylv».

Du trenger to ulike farger i Symre-garn til koften. I bildeeksemplene og i denne ferdige pakken har vi brukt enten S295 eller S371 som bunnfarge, og S001 som mønsterfarge.

For størrelse Medium trenger du åtte bunter av bunnfargen, og en bunt av mønsterfargen. Størrelsene har følgende overvidde mål: S - 93 cm, M - 103 cm, L - 112 cm, XL - 121 cm og XXL - 130 cm. For andre størrelser og strikkepinner, se relaterte produkter under.

Fakta

tvinning 2-tråds
materialer 80% unggeitmohair / 20% norsk lammeull NKS
buntstorrelse 50 gram
strikkepinne 2,5-4
Vaskeprogram Ullvask 30 grader
tykkelse 150m pr 50 gram
strikkefasthet 22m per 10cm på pinne nr.3,5
[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 7704472
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem