Kundeservice

Vi lever av fornøyde kunder. Vi setter derfor stor pris på om du gir oss tilbakemelding dersom du skulle være misfornøyd. Vi blir selvsagt også glade om du har ros å komme med. Alle de positive tilbakemeldingene vi får på garnet vårt er en ekstra inspirasjon for oss.

 

Bestilling

Du handler enklest direkte på nettsidene våre. Du trenger ikke registrere deg for å handle, men hvis du gjør det kan du senere sjekke status på din ordre, og du slipper å fylle ut din informasjon på nytt dersom du kommer tilbake for å handle mer på et senere tidspunkt.

 

I slutten av bestillingsprossessen kan du legge med en kommentar til bestillingen.

 

Betaling

Hos oss kan du betale med kredittkort eller med faktura. For betaling med kredittkort bruker vi PayPal, verdens største og mest anerkjente betalingsformidler. Du kan derfor være trygg på en sikker handel når du handler med kredittkort hos oss. Dine kredittkortdetaljer blir ikke på noe tidspunkt lagret hos oss. Du trenger ikke registrere deg for å betale med kredittkort gjennom PayPal, du kan fylle ut dine kredittkortdetaljer direkte.

 

Grunnen til at vi har valgt PayPal som betalingsleverandør og ikke en av de norske leverandørene er ganske enkelt prisen. PayPal gjør det minst like enkelt for deg som kunde å betale, og det er lavere oppstartskostnader for oss. Dette er med på å holde prisene på produktene våre nede. For en liten bedrift som vår er selv de små summene viktige.

 

Vi forbeholder oss retten til å be om forhåndsbetaling eller å sende varen i oppkrav for nye kunder som velger faktura som betalingsmåte.

 

Vi har ingen administrasjons-, faktura- eller ekspedisjonsgebyr.

 

Levering

Varer som er på lager blir normalt sendt samme eller neste dag. Garn som er utsolgt får vi vanligvis spunnet opp innen 14 dager. For strikkeprodukter kan det i noen tilfeller ta lengre tid.

 

Vi sender varer med Posten på billigste måte. Mindre kolli går som brev, mens større forsendelser sendes som Klimanøytral Servicepakke. Siden garn er forholdsvis lett, er det som regel volumet, og ikke vekten, som avgjør om en forsendelse må sendes som pakke.

 

Du kan selvsagt også hente varene selv i våre lokaler. Da kan du bare bestille på vanlig måte, og legger en kommentar om dette i slutten av bestillingsprosessen. Vi sørger for å gjøre klart varene og fjerne leveringskostnadene fra fakturaen.

 

Garnkvalitet

Garnet vårt er laget av norsk ull. Vi bruker økologisksåpe og spinneolje, og bruker ingen kjemikalier i spinneprosessen. Dette gjør at garnet vårt har den utrolig myke kvaliteten og spensten du kjenner når du holder det i hånden. At vi ønsker å bevare mest mulig av mohairfiberens naturlige egenskaper, gjør også at det er større naturlige variasjoner i garnet vårt enn i "fabrikkgarn". Vi ser på dette som positivt da det viser at det faktisk er et naturprodukt du holder i hånden uten skadelige tilsetningsstoffer. Vi bleker ikke ulla vår, og tilsetter ikke møllmiddel eller andre gifter som er vanlige å bruke i tekstilbransjen. 

 

Vask / behandling av våre produkter

Både vårt egenproduserte garn og bouclégarnet vaskes på vanlig ullvask. Det er viktig å bruke egnet ullvaskemiddel, for eksempel Milo, for å beholde mykheten. Vi anbefaler å vaske plaggene når du har strikket dem ferdig. Da blir plagget enda mykere. Små plagg, som babytøy, kan med fordel vaskes i vaskepose. Hvis du ikke har et godt ullvaskeprogram på vaskemaskinen, kan du vaske for hånd.

 

Feiltvinn

Etterhvert har vi fått en unik kompetanse hva gjelder de typene fiber vi spinner, og garnet går gjennom en nøye kvalitetsprosess. Av og til kan det oppstå feiltvinn ("klumper") i garnet. Dette viser seg som en 5-10cm del av garnet som er veldig løst spunnet. Vi aksepterer 1 slik feiltvinn per bunt. Du kan fint strikke med en slik feiltvinn, eller aller best klippe den vekk. Hvis du skulle ha fått en bunt med flere feiltvinn så setter vi pris på om du tar kontakt så sender vi deg en ny bunt kostnadsfritt. Vi setter vår ære i å levere et unikt garn med helt spesielle kvaliteter.

 

Buntvekter

Vekten på garnet varierer blant annet med luftfuktigheten. En bunt som er 100 gram når den buntes opp her, kan derfor veie mindre enn 100 gram hjemme hos deg vinterstid med tørr inneluft, eller mer hvis det er fuktig klima der hvor du er. Det er uansett små variasjoner det er snakk om. Vi tolererer inntil +/-5% avvik på buntvekten. Bunter som er større eller mindre forsøker vi å sortere ut og selge til spesialpris. Skulle du ha fått en bunt som er innenfor kvalitetskravene, men som for eksempel er akkurat for liten til at du får fullført plagget du strikker så er du velkommen til å ta kontakt med oss, og vi skal sørge for at du får det garnet du trenger.

 

Loing

Alle ullprodukter kan loe noe i starten, men normalt er ikke det noe problem for våre garnkvaliteter. Hvor mye plaggene loer avhenger også av fiberens kvaliteter. Skulle du ha fått garn som du synes loer for mye, er det bare å ta kontakt.